Send pakke til England

Send pakker til England

Vi danskere har i mange år handlet med Englænderne og produkter som danish bacon og dansk smør, er stadig kvalitetsprodukter, der er meget populære i England. På det seneste har England været meget i medierne herhjemme i Danmark. Det skyldes ikke mindst det netop overstående parlamentsvalg, hvor et af hovedtemaerne var hvordan England skal forlade EU-samarbejdet, det såkaldte BREXIT. Hvad har det så med temaet for denne artikel, der handler om at sende pakker til England. Det ser vi nærmere på længere nede i artiklen.

Hvad koster det at sende pakker til England?

England er det største af de 4 lande i Storbritannien og det er også blandt de største lande i Europa. Derfor kan der være mange gode grunde til at sende pakker til England. Måske har du familie i England, måske handler du med kunder eller virksomheder i England eller måske har du som privatperson lavet en handel og skal nu have sendt varerne i en pakke til England. Det næste spørgsmål der melder sig er, hvad koster det at sende en pakke til England? Der findes ikke et enkelt svar på dette spørgsmål, som når du sender noget i Danmark afhænger fragtpriserne nemlig af hvad du skal sende, hvor stor og tung pakken er, hvor hurtig den skal leveres og om du vil have leveret pakken dør-til-dør. Sidst men ikke mindst afhænger prisen selvfølgelig af dit valg af fragtleverandør.

Hvad betyder BREXIT når du skal sende pakker til England?

Indtil videre er England en del af EU hvilket betyder det at der sker en ændring af toldreglerne. Når disse regler ændrer sig vil det også have betydning for handlen over Nordsøen og forsendelsen af varer. Hvordan de konkrete forhold bliver, vil dog afhænge af hvorledes de konkrete udtrædelsesbetingelser bliver. Skal du sende pakker til England bør du derfor være opmærksom på hvilke regler der kommer til at gælde når England formelt udtræder af EU. Hold dig orienteret på relevante hjemmesider, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Sådan skaber du overblik hvis du skal fragte pakker til England

Der findes i dag rigtig mange fragtfirmaer, der tilbyder at sende din pakke over Nordsøen til England. De mange aktører på markedet gør også, at priserne generelt er overkommelige. Hvis du vil skabe dig et overblik over hvor du får den billigste fragtpris bør du sammenligne priserne fra de forskellige fragtfirmaer. På pakker.dk kan du både sammenligne priser og købe din fragtlabel, så er du klar til at sende din pakke til England!

Skriv et svar